Sådan kan du smart bruge magneter i hjemmet


Magneter er gode til mange ting – bestemt også til praktisk brug i hjemmet. Læs bare her, hvordan du nemt og smart kan bruge magneter forskellige steder i dit hjem.

De kendte – på køleskabet

Du kan selvfølgelig bruge magneterne på dit køleskab, ligesom man allerede har gjort i mange år. Du kan både bruge magneter med billeder til at pynte og magneter til blot at holde et stykke papir på dit køleskab.

Lav en magnetisk opslagstavle

Men i stedet for at dit køleskab skal være fyldt med alle mulige papirer og små lapper, så kan du faktisk lave en både pæn og yderst praktisk opslagstavle med magneter. Med en magnetisk opslagstavle kan du have alle dine vigtige papirer samlet et sted lige ved hånden. Du skal ikke lede efter dem i en mappe eller i en rodeskuffe. Du hænger blot dit papir op på opslagstavlen med en magnet. Det betyder også, at hvis du får en fin tegningen af dit barn eller barnebarn, så kan du også nemt hænge den op på din opslagstavle med en magnet. Du kan se meget mere og finde alverdens forskellige magneter hos www.larko.dk. Her finder du også masser af inspiration til, hvordan du ellers kan bruge magneter i dit hjem.