Kender du mikma.dk? De hjælper dig med at spare penge!


Categories :

Mikma har Danmarks skarpeste priser på solceller og invertere. De matcher alle priser minus 10 %, hvis du finder tilsvarende annonceret produkt billigere hos en anden forhandler. Er du på udkig efter solceller dit tag, er det derfor bare at slå til.

Spar penge med solceller fra Mikma

Du sparer både tid og penge ved at købe dine solceller hos Mikma. De giver altid den bedste pris, og du kan få nogle af de største solceller på markedet. Det vil sige, at du ikke behøver nær så mange paneler, og det vil derfor tage mindre tid at installere det anlægget.

 

Med et solcelleanlæg sparer du også penge løbende. Din elregning vil allerede fra start blive lavere, og når du først er færdig med at betale af på anlægget, kan du producere en stor mængde ”gratis el”.

 

Solceller er en yderst langtidsholdbar løsning, da de holder minimum 25 år. De nyeste og bedste solceller kan udnytte helt op til 20 % af solens energi. Selvom det koster en del penge at installere solceller, er det derfor alligevel en god investering.

 

Du kan fratrække arbejdsløn til montering af et solcelleanlæg på egen fast bopæl, eller hvis du har et sommerhus, du betaler ejendomsskat af.

 

Et miljørigtigt valg

En stor procentdel af den globale CO2-udledning kommer i dag fra fossile brændstoffer, og derfor er det godt for kloden, når flere og flere går over til grøn energi, som for eksempel solenergi. Danmark er allerede et af de førende lande inden for klima og energi, og du kan være med til, at landet bevarer sin position.

 

Ved at installere solceller tager du et valg om at passe på miljøet. Med den grønnere tilgang til energiforbrug er du med til at skåne miljøet for CO2-udledning. Der er foretaget udregninger, som viser, at 10 kvm solceller sparer op til et halvt ton CO2 om året. Det betyder bedre forudsætninger for de kommende generationer. Vælger du solceller, er du med til at tage hånd om de mennesker og dyr, der kommer efter dig.

 

Mikma.dk kan du læse mere om solcelleanlæg, hvad det kræver at installere dem og meget mere.

 

Strøm til dine køkkenapparater

Med solceller på taget kan du producere op til 90 % af hustandens strøm. Du kan derfor med god samvittighed sætte hjemmets elapparater til. Er du på udkig efter noget nyt til boligen, kan du med garanti finde det på https://prispresseren.dk/kategori/bolig-og-fritid/.