Find den danske sommerhave


Categories :

Sommeren er på vej. Det er den jo hvert år. Og den bringer altid gode minder og godt vejr med sig. Men den bringer også gode muligheder med sig. Mulighed for at komme ud og bade. Mulighed for at grille og spise udenfor. Muligheden for at invitere familien over og hygge. Muligheden for at gøre noget stort ud af din have! Hvad end det er din egen almindelige have, eller din sommerhus have, så kan man altid gøre mere ud af det. For eksempel kunne man få en glasfiber flagstang med opsætning ud i den. Det ville være noget, som naboen ligger mærke til. Atmosfære, stemning og hygge, det er noget, som vi selv skaber. Det er noget, som vi selv spreder. Så hvad siger du til at sprede lidt sommerstemning.

Sommeren er en følelse

Det er næsten ikke til at beskrive, hvordan sommeren føles. Det lyder næsten også forkert at sige, at sommeren er en følelse. Alligevel, så ville de fleste vide, hvad der menes, når der bliver nævnt, sommerfølelse og sommmerstemning. Vi kender alle den fornemmelse. Vi har alle oplevet sommeren. Det er lidt ligesom julestemning. Man er ikke helt sikker på, hvorfor man oplever den, eller hvorfor vi alle oplever den samme følelse, men det gør vi. Og det er noget man kan hjælpe med at sprede til andre.

Så kunne du ikke tænke dig at sprede lidt god sommerstemning? Det er egentlig meget simpelt. Det er sådan noget, som at få haven til at lugte af gril mad, så naboerne kan lugte det. Eller begynde at indrette sin have, så man er klar til sommeren. Sommeren betyder, at man kan begynde at være ude i haven. Så hvi dine naboer kan høre dig ude i haven, så bliver de også mindet om, at sommeren er ankommet.

Indretningen er vigtig

Men lad os starte med noget simpelt, men også betydeligt. For eksempel en flagstang. Har du en flagstang? Har du nogensinde haft lyst til en flagstang? Hvis ja, så er det da på tide, at få den købt. Oh hvis du skal have en, så skal du da have den i glasfiber, hvor du så også kan få den med opsætning, hvis du ønsker hjælp med det.

Det er alligevel et mindre projekt at få sådan en flagstang sat op. Derfor kan det godt betale sig at betale sig fra at skulle gøre det selv. Så kommer den også op med det samme, og så er det overstået, og du kan begynde at bruge den med det samme! Medmindre du selvfølgelig brænder for at gøre det selv, så sparer du jo bare de penge.

At den er i glasfiber, er på ingen måde, noget, som du kan se. Du får dig ikke en flagstang i glas. Det kan man ikke. Det ligner en helt almindelig flagstang. At det er glasfiber, betyder bare, at det er lidt mere bøjeligt, men stadig stabil. Det er så du har mulighed for at løfte den selv, så den ikke bliver alt for tung!

Hvor meget flagstangen skal fylde bestemmer man selv

Alt sådan noget, som længden af flagstangen kan man selv bestemme. Du kan få den i alt mellem 6 meter til 12 meter op i vejret. Det samme gælder for, hvad meget den skal fylde i jorden. Altså skal du have den med vippebeslag eller betonstøtte. Betonstøtten fylder lidt mere. Du skal tænke over dette i form af, hvor meget vil du gerne sprede sommerhyggen til dine naboer. Hvis meget, så får du selvfølgelig den længste flagstang du kan få. Så kan du være hele vejens pragthave! Spred sommeren så langt du kan!