Du bestemmer tilstandsrapport og din maler, når du skal sælge eller købe en ejendom


Categories :

Der er mange ting man skal tage stilling til når man står og skal til at sælge eller købe en bolig. En ting der dog er rart at vide, er hvilken stand boligen man skal investere i er i. Det er derfor super smart at få lavet en tilstandsrapport, som kan være med til at give overblik over husets mangler, defekter osv. i henhold til boligens tagkonstruktion, vinduer mm.

Hvis du er interesseret i at læse mere om hvordan en tilstandsrapport kan gavne dig, så læs med videre i denne tekst.

Derfor skal du investere i en tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en slags vurdering af hele boligens tilstand. Rapporten bliver lavet af en byggesagkyndig, som undersøger hele ejendommen og herfra laver en rapport af hele boligen og dens tilstand. Dette kan gavne meget da man som en almindelig købe eller sælger ofte ikke har samme øje til at se og opdage de fejl og mangler der evt. kunne være.

Det er en kæmpe fordel hvis du står som sælger at investere i en tilstandsrapport, da det fritager dig fra sælgeransvaret som normalt er på 10 år. Læs mere om tilstandsrapporter lige her https://tilstands-rapport.dk.

Andre tips til dig der enten skal sælge eller købe en bolig

I forbindelse med at man enten skal købe eller sælge en ejendom, er der som sagt ofte mangler eller defekter grundet beboelse i boligen. Ofte kan ejendommen godt trænge til en god gang maling. Det er ofte derfor en super god ide, at finde en professionel og dygtig maler, som kan friske boligen op på bedste vis.

Find en dygtig maler her Maler Hornbæk. Noget andet man kan tage til overvejelse når man enten køber eller sælge en bolig, er boligens fundament. Køber du for eksempel en bolig med en masse grund, kunne det være oplagt enten at bygge et skur eller en terrasse. For at bygge disse ting kræver det dog at man har et fundament de kan stå på. Ofte her er det fundamenter, der kaldes for punktfundamenter man anvender. Find og få gode tilbud på Punktfundament.