Alarmsystem

For at opnå den bedst mulige løsning er det vigtigt at de forskellige alarmsystemer arbejder sammen. De leverer fleksible og intelligente software løsninger, der integrerer de enkelte alarmsystemer med hinanden i ét og samme system.

Systemerne bliver programmerede til at arbejde sammen, hvilket giver stor fleksibilitet f.eks. i styring af zoner/områder, mulighed for at programmere egne adgangskort, samt oprette og slette brugere. Softwaren giver ydermere mulighed for at koble flere installationsadresser i samme netværk, og derved styre den komplette installation fra én PC.

F.eks. er det muligt at integrere digital videoovervågning med en tyverialarm. Alarmsystemet består af en integration mellem videoovervågning og kasseterminalen, hvor man på skærmen kan se billeder af ekspedient, kasse og kunde, sammen med kassebonen.

I systemet kan man søge på tid, produktgrupper og pengebeløb. Det er derfor nemt, at se om f.eks. alle varer registreres på kassen, om der bliver givet rigtigt tilbage eller om der foregår venindesalg.

Når det handler om, at vælge den rette leverandør af sikkerhedssystemer kan det være en svær beslutning. Din leverandør skal være en samarbejdspartner, som kan beskytte din virksomheds værdier vha. den rette teknologi, og som kan hjælpe dig med fremtidens behov, vedligeholdelse og opgraderinger.

Leverandør af alarmsystemer

Lav dit hjemmearbejde! Det er vigtigt at forstå din virksomheds historiske, nutidige og fremtidige sikkerhedsbehov. Og ud fra det vælge hvilken sikringsmetode som skal benyttes – overvågning, adgangskontrol, alarm m.m. eller eventuelt en kombination.

Men det er vigtigt, at få fastsat hvad der er Nice-to-Have og hvad der er Need-to-Have. Måske stiller forsikringsselskabet visse krav som skal være opfyldt. Ydermere er selve investeringsrammen et vigtigt parameter.

Analyser din leverandør! Nedenstående er nogle af de spørgsmål, du bør få svar på:

  • Leverandørens organisationsstruktur
  • Interne kompetencer – hvor meget af personalet er teknisk uddannet, og hvor stor er deres ekspertise i integreret sikkerhed
  • Har leverandøren egne teknikere der installere og servicere
  • Check leverandørens referencer
  • Er leverandøren medlem af Sikkerhedsbranchen

Overvej evt. et besøg hos leverandøren – det kan være med til, at give dig et godt billede af hvem leverandører er. List derefter leverandørens stærke og svage sider og sammenhold dem med din egen virksomheds behov og ønsker – sammenlign eventuelt med andre leverandører.

Husk at du kan købe alarmsystem uden abonnement, hvis du i stedet ønsker det.

Er det muligt at købe alarmsystem uden abonnement?

Ja, der findes rigtig mange gode alarmsystemer, hvor du ikke behøver binde dig til et abonnement.

Rul til toppen